Nieuws

21-07-2022 De vakantieperiode is aangebroken. Tijd om een tandje terug te schakelen en te genieten. Wij gaan er even tussenuit om van een welverdiende vakantie te gaan genieten.
Wij zijn afwezig van maandag 25 juli tot en met vrijdag 12 augustus 2022. Tijdens deze periode vinden er géén reinigingen plaats.
Maandag 15 augustus 2022 gaan wij weer met volle moed van start! Wij wensen ieder een hele fijne vakantie toe.

08-02-2021 In verband met de weersomstandigheden (temperaturen rond en onder vriespunt) kunnen wij helaas niet container(s) reinigen. Dit is ter bescherming van onze apparatuur en medewerkers. Indien er een mogelijkheid is om de reiniging in te halen zullen wij dit zeker doen. Wij houden u op de hoogte via email en facebook. Emailadres nog niet bekend bij ons? Geef hem door aan ons via info@levos.nl .

25-01-2021 Vanaf half januari 2021 zijn wij in bezit van onze nieuwe bedrijfswagen. Op dit moment zijn wij hard bezig om de auto te laten beletteren zodat hij voor ieder herkenbaar is. Misschien heeft u hem al in de wijk gezien. Dat klopt want uiteraard zijn wij aan het testen of hij aan onze verwachtingen voldoet.

voorkant auto
achterzijde auto