Terrastegels schoonmaken

Helaas worden terrastegels constant door het weer beïnvloedt. Dit betekent dat het op den duur vies wordt, groen uitslaat van de mossenof algen etc.. Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook best gevaarlijk zijn. Je wilt de terrastegels schoonmaken. Maar hoe?

Wist je dat wij de terrastegels schoonmaken dankzij één van onze reinigingsdiensten?

Terrasreiniging!

Je denkt waarschijnlijk aan de standaard hogedrukreiniger om alles schoon te maken? Resultaat , een natte boel en door het onvermijdelijke afketsen van de waterstraal worden de muren, puien, ramen vuil en nat. Is dit wel de oplossing voor het schoonmaken van mijn terrastegels?

Hoe gaat LéVos te werk?

LéVos gaat als volgt aan het werk. Wij maken je terrastegels schoon met een oppervlaktereiniger, waarbij het water verhit kan worden tot max. 80 C en onder aangepaste druk gespoten op het oppervlak. Met deze reiniger kunnen wij vlakken gemakkelijk schoonmaken zonder het losgemaakte vuil te verspreiden. De ronddraaiende sproeiers maken afzettingen en verontreinigingen optimaal los van de vloer en het water wordt direct weggezogen d.m.v. een professionele waterzuiger. Hierdoor zullen er geen plassen ontstaan op je terrastegels. Zitten er toch vuilresten op je pui of ramen? Het team van LéVos zal dit uiteraard weer schoonmaken. Zij laten geen vuil achter!

Je terrastegels zijn weer schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën. Een duurzame terrasreiniging.

Na de schoonmaak kunnen wij je terras invegen met een voegmiddel zoals schoon zand.

Uw terras ziet er weer uit als nieuw. Laat de zon maar komen.

Uiteraard kunnen wij ook deze dienst voor zakelijke klanten uitvoeren. Een schoon entree bij bedrijfspand(en) of een schoon terras voor horecagelegenheden is ook voor je zaak een mooi visitekaartje.

Wil je gebruik maken van onze dienst? Laat je door ons verrassen! Samen kunnen we vrijblijvend kijken wat voor jou het beste uitkomt. Alles is bespreekbaar. Neem nu contact met ons op.